Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. cekamo da se otvori najjaki samp server na balkanu ale ale

 4. #Storm

  ag.png

  © Copyright Andreas Gaming Online Gaming Community

 5. CRAZY PEOPLE DON'T KNOW THEY ARE CRAZY! I KNOW I AM CRAZY THEREFORE I AM NOT CRAZY,ISN'T THAT CRAZY!

   

  you crazy GIF by Steve Harvey TV

 6. Imaš neki problem na serveru ili forumu tehničke prirode? Na primer, ne moze da ti udje na server, loše ti očitava forum, itd(isključivo stvari koje su vezane za server/forum). Ovde mozeš da se obratiš svim korisnicima foruma, dakle, svi imaju pravo da ovde komentarišu i pomazu jedni drugima. Kako bi uspešno otvorio svoju temu, moraš da se pridrzavaš sledećeg formulara: Nick na serveru: Detaljan opis tvog problema: Nešto za dodati (nije obavezno): *** Ukoliko imaš problema sa kompjuterom, sa bagovanjem modova koje si instalirao u svoju igricu, itd, imaš poseban pod-forum za to. Pritisni OVDE da odeš u taj pod-forum.
 7. Imaš neko pitanje za ceo naš Staff Team, ili ipak za Helper/Admin Team? To mozeš da uradiš baš u ovom pod-forumu. Potrebno je da otvoriš svoju temu pridrzavajući se sledećeg formata: Nick na serveru: Opis tvog pitanja: Pitanje je namenjeno za (Admin/Helper Team): Nešto kao dodatak (nije obavezno): *** U ovom pod-forumu, na pitanja imaju pravo da odgovaraju isključivo pripadnici Staff Teama!
 8. Ćao! Dobrodošao na našu zajednicu! Zelimo ti, pre svega, lep provod i druzenje sa ostalim članovima zajednice Kako bi mogao da koristiš naš forum, neophodno je da se registruješ na isti. To mozes da uradiš klikom OVDE Po završetku registracije, obavezno pročitaj pravila foruma Pozivamo te da se pridruziš našem SA:MP serveru!
 9. STAY LOW!
      MOVE FAST!

          SHOOT FIRST!
              DIE LAST!
                  ONE SHOT!

                      ONE KILL!
                          NO LUCK JUST SKILL!

 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information