Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. DatumRegistracije = 8/1/2020 u 18:10 Odbijeno.
 5. Nick na serveru:Nikola_Kozicic Slika statsa: https://imgur.com/a/t4PXN9L Kada si se pridružio našem serveru:pre nedelju dana Kako si čuo za nas:od Nenada Gogosevica(druga) Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati: Federico volim te
 6. Dobio si šta si želeo, nadam se da ćeš ostati uz nas do kraja!
 7. Nick na serveru: Kendrick Harden Slika statsa: https://imgur.com/a/x4LQmG0 Kada si se pridružio našem serveru: 19.1.2020 Kako si čuo za nas: Igram ovde odavno.. Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 1 Nešto za dodati:
 8. Dobio si level i novac, a za Eurosa mi se javi na serveru kad me vidiš (Federico_Matheson) Dobro nam došao, nadam se da ćeš zauvek ostati uz nas!
 9. Nick na serveru: Stjepan_Beslic Slika statsa: https://ibb.co/QkmXRrd Kada si se pridružio našem serveru: U Decembru ne sjecam se tocno Kako si čuo za nas: Od prijatelja Bubi_Videlko on mi je poslao vas Instagram Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 2 Nešto za dodati: Server vam je dobar samo tako nastavite
 10. Dobro nam došao, dobio si šta si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 11. Dobro nam došao, dobio si 200.000$. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 12. Earlier
 13. Nick na serveru: Sasa_Lapcevic Slika statsa: Kada si se pridružio našem serveru: e pa ne znam tacno, od kad je otvoren valjda mzoda neki dan kasnije Kako si čuo za nas: Instagram pratim od kada je napravljen Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 2 (Level up to 5, 280.000$ i vozilo marke Euros) Nešto za dodati: nope Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas! ** Javi mi se IG da dobiješ Eurosa!
 14. https://imgur.com/a/uo3BRDf Bery, eto slike
 15. Nick na serveru:Al_Capone Slika statsa: Ne radi mi print screen Kada si se pridružio našem serveru:Pre 2 dana Kako si čuo za nas:Preko jednog druga koji je igrao na vasem serveru Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 1 Nešto za dodati: >>> Nisi još uvek level 3, kada postaneš level 3 javi mi se u PM!
 16. Nick na serveru: El_Escobar Slika statsa: ne mogu da screenshotujem pogledajte mi stats in-game Kada si se pridružio našem serveru: pre nedelju dana Kako si čuo za nas: Preko youtuba vaseg kanala Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 1. Nešto za dodati: AG Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 17. Poz, potrebno je da budeš level 3. Kada budeš postao level 3 napiši mi u ovoj temi i slikaj statsa sa f8 i objavi to sve u ovoj temi
 18. Nick na serveru:Tony_Redfield Slika statsa:/ sati igranja 10, bla bla bla ... nov sam lvl 2 .... Kada si se pridružio našem serveru: Ima tu dosta, vremena jos od proslog puta... Kako si čuo za nas:Pa, cim sam za ovu zajednicu cuo odmah sam, usao i video svakakvu avanturu. Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati:nista
 19. Nick na serveru:Zeljko_Aligrudic Slika statsa: https://imgur.com/a/e7u5v67 Kada si se pridružio našem serveru:2 nedelje Kako si čuo za nas:Preko brata Comia Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati: Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 20. Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas! Nick na serveru:Goran_Ivanovic Slika statsa: ispod Kada si se pridružio našem serveru:pre 2 3 nedelje Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 1 Nešto za dodati: Nista Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 21. Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 22. Hm, nisam baš najbolje razumeo pitanje. Šta koliko se plaća? Imaš 4 opcije koje možeš da izabereš i to što budeš izabrao ćeš dobiti ako si level 3.
 23. Koliko se placa za nove ograce ove akcije
 24. Nick na serveru:Jack_Morelli Slika statsa: https://imgur.com/a/6Oct8sK Kada si se pridružio našem serveru:pre nedelju dana Kako si čuo za nas: instagram Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati: Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 25. Nick na serveru: Leky_Kramaric Slika statsa: https://imgur.com/a/CsTA2NZ Kada si se pridružio našem serveru: 2 tjedna Kako si čuo za nas: Naso na fb Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 1 Nešto za dodati: Najbolji srw samo molim boga da se nikad ne ugasi Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas! BTW, server se nikad neće gasiti!!! Idemo samo jako.
 26. Nick na serveru: Emanuell_Kramaric Slika statsa: imgur.com/a/6eU8kpy Kada si se pridružio našem serveru: prije 4 tjedna Kako si čuo za nas: preko brata (Leky_Kramaric) Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): 2 Nešto za dodati: najbolji srvr Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas!
 27. Nick na serveru:Andrija_Jovic Slika statsa: https://imgur.com/a/YHQjBMU Kada si se pridružio našem serveru:Pre mesec dana Kako si čuo za nas:Preko instagrama. Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati: Nista. Dobro nam došao, dobio si to što si želeo. Nadam se da ćeš dugo ostati kod nas! BTW, server se nikad neće gasiti!!! Idemo samo jako.
 28. Nick na serveru:Filip_Aligrudic Slika statsa: https://imgur.com/a/4oh8dej Kada si se pridružio našem serveru:pre nedelju dana Kako si čuo za nas:Preko mojeg brata (Comi_Petrovic) Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad):1 Nešto za dodati: AG >>> Nisi još uvek level 3, kada postaneš level 3 javi mi se u PM!
 1. Load more activity
                         Copyright © Andreas Gaming OGC 2019


Theme edited with and by - #Storm
×
×
 • Create New...

Important Information