Jump to content

#Matheson

Administrator
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

#Matheson last won the day on January 23

#Matheson had the most liked content!

Community Reputation

101 Prestige LVL 2

About #Matheson

 • Rank
  Known Member

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. DatumRegistracije = 8/1/2020 u 18:10 Odbijeno.
 2. Dobio si šta si želeo, nadam se da ćeš ostati uz nas do kraja!
 3. Dobio si level i novac, a za Eurosa mi se javi na serveru kad me vidiš (Federico_Matheson) Dobro nam došao, nadam se da ćeš zauvek ostati uz nas!
 4. Poz, potrebno je da budeš level 3. Kada budeš postao level 3 napiši mi u ovoj temi i slikaj statsa sa f8 i objavi to sve u ovoj temi
 5. Hm, nisam baš najbolje razumeo pitanje. Šta koliko se plaća? Imaš 4 opcije koje možeš da izabereš i to što budeš izabrao ćeš dobiti ako si level 3.
 6. Pozdrav svima! Spremili smo olakšicu svim igračima koji odluče da započnu igru na našem serveru! Pročitajte dalji tekst da bi ste videli šta tačno dajemo i šta tačno tražimo od vas. Naime, ukoliko želite da dobijete ovu olakšicu sve što je potrebno jeste da igrate i nabijete level 3 na našem serveru. Zbog čega ne delimo olakšicu odmah od level 1? Iz prostog razloga da pojedinci ne bi negativno iskorišćavali našu dobru volju. Šta dobijate? Imate više opcija: Level up to 6, 300.000$ Level up to 5, 280.000$ i vozilo marke Euros Level up to 4, 350.000$ Ne dobijate level UP, dobijate 350.000$ + stan Sve što je potrebno jeste da popunite sledeći formular i objavite ga u ovoj temi kao novi odgovor: Nick na serveru: Slika statsa: Kada si se pridružio našem serveru: Kako si čuo za nas: Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): Nešto za dodati:
 7. Imaš neki problem na serveru ili forumu tehničke prirode? Na primer, ne moze da ti udje na server, loše ti očitava forum, itd(isključivo stvari koje su vezane za server/forum). Ovde mozeš da se obratiš svim korisnicima foruma, dakle, svi imaju pravo da ovde komentarišu i pomazu jedni drugima. Kako bi uspešno otvorio svoju temu, moraš da se pridrzavaš sledećeg formulara: Nick na serveru: Detaljan opis tvog problema: Nešto za dodati (nije obavezno): *** Ukoliko imaš problema sa kompjuterom, sa bagovanjem modova koje si instalirao u svoju igricu, itd, imaš poseban pod-forum za to. Pritisni OVDE da odeš u taj pod-forum.
 8. Imaš neko pitanje za ceo naš Staff Team, ili ipak za Helper/Admin Team? To mozeš da uradiš baš u ovom pod-forumu. Potrebno je da otvoriš svoju temu pridrzavajući se sledećeg formata: Nick na serveru: Opis tvog pitanja: Pitanje je namenjeno za (Admin/Helper Team): Nešto kao dodatak (nije obavezno): *** U ovom pod-forumu, na pitanja imaju pravo da odgovaraju isključivo pripadnici Staff Teama!
 9. Ćao! Dobrodošao na našu zajednicu! Zelimo ti, pre svega, lep provod i druzenje sa ostalim članovima zajednice Kako bi mogao da koristiš naš forum, neophodno je da se registruješ na isti. To mozes da uradiš klikom OVDE Po završetku registracije, obavezno pročitaj pravila foruma Pozivamo te da se pridruziš našem SA:MP serveru!
                         Copyright © Andreas Gaming OGC 2019


Theme edited with and by - #Storm
×
×
 • Create New...

Important Information