Jump to content

#Matheson

Administrators
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

#Matheson last won the day on October 16

#Matheson had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

About #Matheson

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

169 profile views
 1. Imaš neki problem na serveru ili forumu tehničke prirode? Na primer, ne moze da ti udje na server, loše ti očitava forum, itd(isključivo stvari koje su vezane za server/forum). Ovde mozeš da se obratiš svim korisnicima foruma, dakle, svi imaju pravo da ovde komentarišu i pomazu jedni drugima. Kako bi uspešno otvorio svoju temu, moraš da se pridrzavaš sledećeg formulara: Nick na serveru: Detaljan opis tvog problema: Nešto za dodati (nije obavezno): *** Ukoliko imaš problema sa kompjuterom, sa bagovanjem modova koje si instalirao u svoju igricu, itd, imaš poseban pod-forum za to. Pritisni OVDE da odeš u taj pod-forum.
 2. Imaš neko pitanje za ceo naš Staff Team, ili ipak za Helper/Admin Team? To mozeš da uradiš baš u ovom pod-forumu. Potrebno je da otvoriš svoju temu pridrzavajući se sledećeg formata: Nick na serveru: Opis tvog pitanja: Pitanje je namenjeno za (Admin/Helper Team): Nešto kao dodatak (nije obavezno): *** U ovom pod-forumu, na pitanja imaju pravo da odgovaraju isključivo pripadnici Staff Teama!
 3. Ćao! Dobrodošao na našu zajednicu! Zelimo ti, pre svega, lep provod i druzenje sa ostalim članovima zajednice Kako bi mogao da koristiš naš forum, neophodno je da se registruješ na isti. To mozes da uradiš klikom OVDE Po završetku registracije, obavezno pročitaj pravila foruma Pozivamo te da se pridruziš našem SA:MP serveru!
×
×
 • Create New...

Important Information