Jump to content

#Matheson

Administrator
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by #Matheson

 1. @Jovan Ivetic Slika statsa ti ne radi, molim te pošalji ispravan link slike statsa
 2. Video sam da si napunio level 3, dobio si šta si želeo nadam se da ćeš ostati zauvek uz nas!
 3. Poz, hvala za kompliment! Potrebno je da budeš level 3, kada postaneš level 3 javi mi se u ovoj temi i dobićeš to što si želeo!
 4. @Veljko_Zivkovich - s obzirom da si već level 6, dobio si 265k u ruke! Uživaj! @MLG.GAMING - ti nisi baš nov igrač, level 9 si ali sam ti dao svakako nešto novca IG.
 5. Dobro nam došao! Drago mi je da ti se sviđa server i nadam se da ćeš ostati uz nas zauvek! Dobio si novac na bankovni račun, uživaj!
 6. Poz, potrebno je da budeš level 3. Kada napuniš level 3 javi mi se u ovoj temi i dobićeš to što si tražio. Usput, dobro nam došao!
 7. Dobio si 371k u banci, stan košta 21k i ostaje ti 350k. Dobro nam došao i nadam se da ćeš nam ostati zauvek!
 8. Poz, kad napuniš level 3 javi se u ovoj temi.
 9. Poz! Dobio si 371.000$ i sve pare sam ti prebacio na bankovni racun da te neko ne bi pokrao. Cena stana je 21.000$ (zato sam ti dao 371k) pa možeš kupiti stan po želji. Nadam se da ćeš ostati uz nas zauvek!
 10. @Slobodan_Klikovac, @Vojin_Baljevic, @Karlo - dobili ste šta ste želeli. Nadam se da ćete ostati uz nas zauvek! @Mihajlo Lazarevic - kada napuniš level 3 javi mi se u PM (ili opet objavi post) i dobićeš to što si želeo.
 11. Poz, potrebno je da budeš level 3. Kada napuniš level 3 javi se u ovoj temi i dobićeš to što si tražio
 12. poz, moraš biti level 3 kako bi dobio ovu akciju. I dobro pročitaj opcije koje možeš da izabereš. Možeš 300k ali level 6 a ne 7. Pa ako to budeš želeo ok. Kada budeš level 3 javi se u ovoj temi
 13. @Alex Alex , @sKillz YT - dobili ste šta ste tražili. Dobro nam došli i ostali zauvek kod nas! @steva novic - moraš biti level 3 da bi dobio ovu akciju. Javi se kad budeš level 3.
 14. Dobio si šta si želeo, nadam se da ćeš ostati uz nas do kraja!
 15. DatumRegistracije = 8/1/2020 u 18:10 Odbijeno.
 16. Dobio si šta si želeo, nadam se da ćeš ostati uz nas do kraja!
 17. Dobio si level i novac, a za Eurosa mi se javi na serveru kad me vidiš (Federico_Matheson) Dobro nam došao, nadam se da ćeš zauvek ostati uz nas!
 18. Poz, potrebno je da budeš level 3. Kada budeš postao level 3 napiši mi u ovoj temi i slikaj statsa sa f8 i objavi to sve u ovoj temi
 19. Hm, nisam baš najbolje razumeo pitanje. Šta koliko se plaća? Imaš 4 opcije koje možeš da izabereš i to što budeš izabrao ćeš dobiti ako si level 3.
 20. Pozdrav svima! Spremili smo olakšicu svim igračima koji odluče da započnu igru na našem serveru! Pročitajte dalji tekst da bi ste videli šta tačno dajemo i šta tačno tražimo od vas. Naime, ukoliko želite da dobijete ovu olakšicu sve što je potrebno jeste da igrate i nabijete level 3 na našem serveru. Zbog čega ne delimo olakšicu odmah od level 1? Iz prostog razloga da pojedinci ne bi negativno iskorišćavali našu dobru volju. Šta dobijate? Imate više opcija: Level up to 6, 300.000$ Level up to 5, 280.000$ i vozilo marke Euros Level up to 4, 350.000$ Ne dobijate level UP, dobijate 350.000$ + stan Sve što je potrebno jeste da popunite sledeći formular i objavite ga u ovoj temi kao novi odgovor: Nick na serveru: Slika statsa: Kada si se pridružio našem serveru: Kako si čuo za nas: Koju opciju želiš (napiši broj sa liste iznad): Nešto za dodati:
 21. Imaš neki problem na serveru ili forumu tehničke prirode? Na primer, ne moze da ti udje na server, loše ti očitava forum, itd(isključivo stvari koje su vezane za server/forum). Ovde mozeš da se obratiš svim korisnicima foruma, dakle, svi imaju pravo da ovde komentarišu i pomazu jedni drugima. Kako bi uspešno otvorio svoju temu, moraš da se pridrzavaš sledećeg formulara: Nick na serveru: Detaljan opis tvog problema: Nešto za dodati (nije obavezno): *** Ukoliko imaš problema sa kompjuterom, sa bagovanjem modova koje si instalirao u svoju igricu, itd, imaš poseban pod-forum za to. Pritisni OVDE da odeš u taj pod-forum.
 22. Imaš neko pitanje za ceo naš Staff Team, ili ipak za Helper/Admin Team? To mozeš da uradiš baš u ovom pod-forumu. Potrebno je da otvoriš svoju temu pridrzavajući se sledećeg formata: Nick na serveru: Opis tvog pitanja: Pitanje je namenjeno za (Admin/Helper Team): Nešto kao dodatak (nije obavezno): *** U ovom pod-forumu, na pitanja imaju pravo da odgovaraju isključivo pripadnici Staff Teama!
 23. Ćao! Dobrodošao na našu zajednicu! Zelimo ti, pre svega, lep provod i druzenje sa ostalim članovima zajednice Kako bi mogao da koristiš naš forum, neophodno je da se registruješ na isti. To mozes da uradiš klikom OVDE Po završetku registracije, obavezno pročitaj pravila foruma Pozivamo te da se pridruziš našem SA:MP serveru!
                         Copyright © Andreas Gaming OGC 2019


Theme edited with and by - #Storm
×
×
 • Create New...

Important Information